Расвета

GTV_blue_zpsfg5uxz9gИнтернационална дистрибутерска компанија за оков за мебел и лед расвета која е формирана во 90-тите години на минатиот век со седиште во Варшава, Полска. Се работи за еден од брендовите со најпотполна понуда во овој сегмент. ГТВ производите произлегуваат од неколку фабрики од Европа и ширум светот каде се посветува исклучително внимание во поглед на контрола на квалитетот, техничките спецификации и дизајн кој ги задоволува барањата и на најспецифичните купувачи. Денес производите на ГТВ можат да се најдат во повеќе земји од Азија, Америка и Европа, а со отворањето на новиот магацински и логистички центар во Загреб нивните производи станаа уште подостапни за пазарите на бившите ЈУ Републики.

Веб страна: www.gtv.com.pl

slider_projekt_oswietlenierotator-oswietlenie-03rotator-oswietlenie-02

Дали имате потреба од дополнителни информации за нашата расвета?