Оков за пластични врати и прозорциБрендови кои ги застапуваме

Комапанијата МАКО е основана во 1947 година од инженерот Лоренз Мајер. Централата се наоѓа во Салзбург, а производствените погони се во три фабрики низ останатите делови на Австрија. Основна дејност на оваа компанија е дизајн, производство и пласман на окови со премиум квалитет за пластични, дрвени и алуминиумски врати и прозори, како и клизни системи. Во моментов МАЦО има околу 2.000 вработени кои придонесуваат да овој оков биде присутен за пазарите на повеќе од 40 земји во светот. МАЦО е пред се одговорен и креативен партнер, а најголем доказ за квалитетот кој неговите производи го поседуваат се сертификати од најреномираните институции во Европа и 10 годишната гаранција која ја дава на своите производи.

Веб страна: www.maco.eu
Сертификати: www.maco.eu/int-en/expertise/quality

Ви треба помош?

Контактирајте не на нашите телефони или испратете ни барање за понуда преку нашиот веб контакт формулар.

Дали имате потреба од дополнителни информации за нашите окови?