Оков за алуминиумски врати и прозорциБрендови кои ги застапуваме

stublinaПриватното претпријатие “Стублина” д.о.о. е основано 1993 година. Производствените погони се наоѓаат во Младеновац, Србија. Повеќегодишното искуство во производството, оригиналните технички решенија, модерен дизајн и примена на најсовремени производствени методи остварени со сопствени човечки и материјални ресурси, овозможуваат квалитетна база за производство на разновиден асортиман на окови за алуминиумска столарија. Проектирање и производство со почитување на зададените технички спецификации помогнаа квалитетот на производите да се подигне на едно ниво кое ги задоволува највисоките меѓународни стандарди, за што има верификувана потврда од страна на меродавни акредитирани институции. Колку е ценета оваа фабрика во Европа говори фактот што околу 70% од своето годишно производство е наменето за извоз на големите пазари во бившите ЈУ републики, потоа Русија, Украина, Франција, Шпанија, Италија…

Веб страна: www.stublina.rs
Сертификати: stublina.rs/pages/quality.html

Ви треба помош?

Контактирајте не на нашите телефони или испратете ни барање за понуда преку нашиот веб контакт формулар.

Дали имате потреба од дополнителни информации за нашите окови?