Алати

ПРОФЕСИОНАЛЕН РАЧЕН АЛАТ ЗА КОМЕРЦИЈАЛНА УПОТРЕБА. HOGERT е Германски бренд со седиште во Берлин. Алатите на HOGERT се направени од најквалитетните внимателно избрани материјали со цел да ги задоволат потребите и на најпребирливите потрошувачи. Желбата за нивно постојано унапредување во поглед на услугите и квалитетот го покажуваат со тоа што своите производи секојдневно ги изложуваат на разноразни тестови за контрола на квалитет што доведе до тоа денес да ги поседуваат најважните сертификати од престижни Германски институти што се бараат во оваа бранша, како GS, ISO, DIN, OSA и VDE. Рачниот алат на HOGERT е изработен исклучиво од CHROME VANADIUM (Јаглероден челик) Тоа е материјал кој гарантира лесна употреба со висока издржливост. Движечка сила во нивната работа и функционирање е довербата од клиентите. Истата ја стекнуваат преку иљадниците продадени производи и учество на саеми и работилници каде им овозможуваат на своите потенцијални купци во живо да го испробаат квалитетот на алатот што го продаваат.

Веб страна: www.hoegert.com

Сертификат: HOGERT – Сертификат

housesrotator3ENScreen Shot 10-22-16 at 08.04 AM.BMPinstrument_h_gert_technik_uzhe_v_ukraine_tmbb1c0be2eef49f53749f5ac8c2f1529a0i-hogert-zestaw-wkretakow-18szt-ht1s098hogert-004hogert-003

Дали имате потреба од дополнителни информации за нашите алати?